پایان ماموریت سفیر عراق در ایران نیویورک‌تایمز: سفر ترامپ به دهلی نو به دلیل از هم پاشیدن روابط میان رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر هند، لغو شد ترور ابوعبیده تکذیب شد خرازی خطاب به مقام ارمنی: جزئیات مشارکت شرکت آمریکایی در مسیر ارتباطی باید روشن شود ادعای ارتش اسرائیل؛ یک فرد مهم حماس هدف قرار گرفته است جولانی سرکوب علویان سوریه را آغاز کرد ترامپ: هیچ نیروی آمریکایی به اوکراین اعزام نخواهد شد وزیر دفاع یمن: رهبران سیاسی ما تمامی تدابیر لازم را برای مقابله با دشمن صهیونیست اتخاذ کرده‌اند/ ارتش در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد تماس السودانی با رئیس جمهور فرانسه/ هشدار درباره تبعات جنگ برای منطقه قالیباف: ماجراجویی دولت ترامپ در حوزه کارائیب را محکوم و همبستگی خود با ونزوئلا اعلام می‌کنم سرپرست نخست‌وزیری یمن انتخاب شد کالاس: تصمیم تروئیکای اروپایی به معنای پایان دیپلماسی با ایران نیست دیدار آرمن گریگوریان با سید عباس عراقچی شهادت نخست‌وزیر یمن در حمله اسرائیل به صنعاء آکسیوس: حال ترامپ خوب است؛ امروز قرار است گلف بازی کند

ورود ناو هواپیمابر آمریکا به خلیج فارس

ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس نیمیتز» آمریکا برای پشتیبانی از عملیات ائتلاف موسوم به ضد داعش وارد خلیج فارس شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 18
کد خبر: ۵۹۵۰۳

به گزارش راهبرد معاصر ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا  که در بحرین مستقر است روز جمعه اعلام کرد که ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس نیمیتز» با همراهی ناوچه‌های «پرنستون» و «فیلیپین سی» و همچنین ناوشکن «یو‌اس‌اس استرت» وارد خلیج فارس شده است.

 

بر اساس بیانیه ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا، ماموریت این ناوگروه عملیات و آموزش متحدان منطقه‌ای و ائتلاف بوده و فراهم کردن پشتیبانی هوایی دریایی از عملیات ائتلاف ضد داعش است.

 

پس از خروج ناو هواپیمابر «ابراهام لینکلن» در نوامبر گذشته، این اولین بار است که یک ناوهواپیمابر دیگر وارد منطقه خلیج فارس می‌شود.

ناو نیمیتز  چند روز پیش برای توقف کوتاه و برخی اقدامات لجستیکی در بندر «الدقم» در عمان پهلو گرفته بود.

 

آمریکا و دولت عمان سال 2019 توافق کردند تا ناوهای هواپیمابر آمریکا امکان دسترسی به بنادر این کشور را داشته باشند. اینک بندر الدقم دومین پایگاه ناوگان پنچم دریایی ایلات متحده در منطقه محسوب می شود.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار